Dekoration

 

Vindues dekoration er en god investering. Det kan fange kundernes opmærksomhed på flere meters afstand, det kan resultere i at kunden går ind i butikken i stedet for forbi. Derudover kan det resultere i mersalg, hvis varen bliver præsenteret helt rigtig og sammen med andre vare der komplementere den.

I stedet for selv at bruge tid og kræfter på vinduesdekoration, hvor tiden går fra kunderne, eller det skal laves efter lukketid, så få en professionel til det.

Jeg arbejder på følgende måde:

Første gang kommer jeg ud og ser vinduet / udstillingen der skal dekoreres, vi snakker om hvilke vare der skal indgå, jeg kommer med mine tanker og ideer, derefter gå jeg hjem og udarbejder ideen. Jeg kommer tilbage på den aftalte dag, hvor vinduet / udstilling er tømt for varer og rengjort ( dette gør jeg gerne, hvis aftalt ). Jeg dekorere vinduet / udstillingen og vi aftaler evt. næste gang der skal foretages skift – Der vil typisk være 6-7 skift af vindue / udstilling om året.

Kontakt mig for priser – ingen opgave er for små eller for store – Jeg udregner gerne en pris for hele processen inden jeg går i gang.